Opdrachtkaartjes Ramadan aftel kalender

 In Free printables

Elk jaar maak ik voor mijn kinderen een ramadan aftelkalender. Op deze manier probeer ik ze de essentie van Ramadan en het moslim zijn te leren. Daarnaast vinden mijn kinderen het altijd superleuk om elke dag een opdrachtje uit een envelop te halen en het opdrachtje uit te voeren. En als laatste kunnen ze door de aftelkalender precies bijhouden hoe ver we zijn met Ramadan. Want Ramadan is leuk voor ze… maar het suikerfeest misschien nog wel leuker :-).

Anyway.. voor nu.. De opdrachtkaartje die ik dit jaar gebruikt heb deel ik graag met jullie. De drie bestanden die je hieronder kunt vinden zijn qua opdrachten allemaal hetzelfde, maar de kleurstelling is anders. Op die manier kun je dat bestand downloaden dat bij jouw huishouden/gezin/inrichting past. Heel veel plezier ermee!

Download hier: kaartjes-aftelkalender-multicolour


Download hier: kaartjes-aftelkalender-boy


Download hier: kaartjes-aftelkalender-girl


 

 

 

 

Recent Posts
Contact Us

Mail ons je vragen / opmerkingen, dan mailen wij jou zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
0